Vrhunske, prestižne blagovne znamke! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Lifa - Helly Hansen

TOPLO. SUHO. UDOBNO.

IZBERI ŠPORTNO PERILO KOT PROFESIONALEC

Helly Hansen športno perilo nosijo profesionalni športniki in delavci na prostem v vseh vremenskih razmerah in pri različnih aktivnostih.

Izberite tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam – izberite kot profesionalec.

  • LIFA

    LIFA® je ultra lahek material za osnovna oblačila (perilo), ki najbolje deluje v času jeseni in zime. Je izolator, ki zaradi svoje 100% enoslojne Lifa® pletenine omogoča uravnavanje vlage. Lifa® tehnologija deluje najbolje, ko je oblečena pod drugim oblačilom. Več plasti, ko imate oblečenih, bolje se bo telesna vlaga prenašala stran od kože.

    Spletna trgovina
  • LIFA ACTIVE

    LIFA® ACTIVE je naša najboljša osnovna plast, ki nudi lahko izolacijo skozi vse leto. Izdelana je iz lahkega dvoplastnega pletiva, ki že sama odlično odvaja telesno vlago stran od kože. Uporabniku omogoča, da mu je toplo in udobno.
    Lifa® Active je lahko oblečena kot samostojno oblačilo ali kot del večplastnega oblačenja.

    Spletna trgovina
  • LIFA MERINO MID

    LIFA® MERINO MID je izdelana iz Merino volne vrhunske kakovosti. MERINO MID priporočamo za uporabo v hladnejših dneh, saj gre za srednje težko pletivo (200 g).

    Spletna trgovina
  • LIFA MERINO

    LIFA® MERINO je edinstvena »2 v 1« osnovna plast, ki združuje ultra lahko Lifa® pletenino na koži z zunanjo pletenino, izdelano iz ultra lahke merino volne. Lifa® pletenina odvaja vlago stran od kože, merino volna pa odlično izolira in ohranja toploto. To je naša najtoplejša osnovna plast in je priporočljiva za vse vrste zimskih aktivnosti na prostem.

    Spletna trgovina

Lifa® technologija v športnem perilu je nekaj, brez katerega jaz ne morem več. Je osnova mojega oblačenja v času jeseni in zime. Vlago odvaja stran od moje kože in moje telo ohranja suho, toplo in udobno. Lahko samo rečem: nasvidenje, bombaž. Genialna stvar!Guillaume, gorski vodnik/span>

Kako deluje

VEČ O HELLY HANSEN