Vrhunske, prestižne blagovne znamke! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

NAVIGARE

ZGODOVINAZačetki blagovne znamke NAVIGARE segajo v leto 1961, ko se je družinsko podjetje, imenovano  Manifattura Riese,
začelo ukvarjati s proizvodnjo nogavic. Kmalu so svojo proizvodnjo razširili na ponudbo športnih in urbanih oblačil,
v katerih se čuti pridih morja.  

MISIJA


Danes velja Navigare za priznano italijansko blagovno znamko, ki izvira iz območja Carpi. Je vodilni proizvajalec športnih oblačil na domačem trgu. V svojih oblačilih in dizajnih želijo prikazati italijansko kulturo, uglajenost in kakovost.
 
 

BLAGOVNA ZNAMKA


Blagovno znamko odlikujejo natančno dodelani materiali in izjemna pozornost do detajlov. Navigare oblačila so primerna tako za prosti čas kot tudi poslovne priložnosti. Blagovna znamka je namenjena moškim.

DEDIŠČINA


Imajo močne korenine, ki temeljijo na tradiciji, ki traja približno 60 let. Da počastijo to zavidljivo tradicijo, so nekatera ikonična oblačila, ki so jim omogočila, da so tam, kjer so danes, nadgradili s sodobnim videzom in jih tako naredili še bolj posebne in unikatne. Njihovo ponudbo so obogatili s pleteninami.

»Danes kot včeraj, a vseeno bolje.«

 

Sedež podjetja Manifattura Riese SPA je še danes v prvotnem mestu ustanoviteljev, Rio Saliceto (Reggio Emilia), od koder izvira ime Riese.

 

Spletna trgovina