Vrhunske, prestižne blagovne znamke! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

JOHAUG

Zgodba blagovne znamke se začne pri uspešni olimpijski zmagovalki Therese Johaug.

Poleg tega, da je Therese Johaug ena najboljših zimskih športnic na svetu, je bila vedno navdušena tudi nad športnimi oblačili in modo. Leta 2012 je lansirala lastno linijo dodatkov, leta 2015 pa je njena nova kolekcija športnih oblačil ugledala žarek svetlobe.

Blagovna znamka Johaug pokriva oblačila za vse dni v letu: trening oblačila, športno perilo, vrhnja in aktivna oblačila ter dodatke. Therese sodeluje v celotnem postopku oblikovanja; od razprave o skicah, materialih, barvah in do preizkušanja funkcionalnosti - s tem zagotavlja kakovost v celotnem postopku. 

Johaug kolekcijo navdihuje edinstven karakter Therese kot športnice in osebe, kjer surova volja sreča prefinjeno ženstvenost. Linijo opredeljuje sodoben skandinavski pogled na ženska športna oblačila; mešanje funkcionalnosti in življenjskega sloga z inovativnimi tkaninami, čistimi ženski kroji in dobro premišljene športne podrobnosti, katere ženske najbolj cenijo.


POSLANSTVO

Njihovo poslanstvo je dostaviti najbolj ženstvena tehnična športna oblačila. Skrb, da se boste v svojih oblačilih počutili najbolje, medtem ko dajete vse od sebe.

KDO JE THERESE JOHAUG

Spletna trgovina