Vrhunske, prestižne blagovne znamke! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

HELLY HANSEN

HELLY HANSEN je blagovna znamka, ki ji zaupajo profesionalni uporabniki, ki svoj kruh služijo v najbolj neprijaznih vremenskih razmerah po celem svetu. Je globalna družba, ki se predstavlja v več kot 40 državah po celem svetu in ima več kot 500 posameznih artiklov za moške, ženske in otroke. Nudi tehnična delovna oblačila in tehnična aktivna športna oblačila za vsa obdobja. Ampak zgodba se pri tem ne konča – podjetje še vedno nadaljuje z inovacijami in raziskovanji…meja praktično ne pozna!

Ponudba izdelkov zajema aktivnosti z vrhov gora, smučanja, deskanja na snegu, plezanja, do širnih oceanov, kjer se jadralci predajajo morskim užitkom. Helly Hansen želi zajeti vsa tista področja, na katerih lahko resnično pokaže in dokaže svoje vrhunsko znanje!

Helly Hansenova oblačila se predstavljajo na svetovnih regatah v jadranju (Whitbread race – danes imenovana Volvo Ocean Race), na olimpijskih igrah, v njih so preplezali najvišje vrhove sveta ter prehodili skoraj vsa arktična območja.

Znamka je v letu 2017 praznovala 140 let izkušenj. Leta 1877 je oče blagovne znamke Helly Juell Hansen z oljem natrl svoj ribiški jopič in s tem izdelal svojo prvo nepremočljivo delovno obleko. Takrat si je ta kapitan norveške ribiške barke želel enostavno in funkcionalno oblikovana oblačila, ki ščitijo njega in njegovo posadko pred elementi narave in omogočajo normalno delovanje na barki.

Spletna trgovina

VEČ O HELLY HANSEN