Vrhunske, prestižne blagovne znamke! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

DAEHLIE

BJORN DAEHLIE

Tekaška legenda Bjørn Daehlie je v 90. letih prejšnjega stoletja premaknil meje svojega športa. V svoji karieri je osvojil osem naslovov olimpijskega prvaka in še štiri srebrne olimpijske medalje, s čimer je bil najuspešnejši športnik zimskih olimpijskih iger do leta 2014. Na svetovnih prvenstvih je osvojil devet naslovov svetovnega prvaka ter še pet srebrnih in tri bronaste medalje, s čimer je najuspešnejši smučarski tekač. Svojo istoimensko blagovno znamko je ustanovil leta 1996, na vrhuncu svoje kariere. Že več kot 25 let razvija inovativna in vrhunska oblačila za smučarske tekače.


Vodilne barve blagovne znamke so črna, bela in živo oranžna. Bela predstavlja sneg, črna simbolizira visoko zmogljivost, oranžna pa pooseblja željo po tem, da bi bili vedno boljši. Nova identiteta blagovne znamke s svojim čistim dizajnom poudarja cilje za prihodnost: stremeti k popolnosti in povečati učinkovitost. Pri DAEHLIE upajo, da boste uživali v novem videzu in izkusili njihovo predanost detajlom in dizajnu.


Nova generacija športnikov je pripravljena nadaljevati zapuščino. DAEHLIE je ponosni uradni dobavitelj za norveško nordijsko tekaško reprezentanco. »Počaščen sem, da ti vrhunski športniki želijo sodelovati z nami, da bi razvili najboljše izdelke za najboljše rezultate. Prepričan sem, da bodo DAEHLIE popeljali do nadaljnjih izjemnih zmag,« pravi ustanovitelj znamke Bjørn Daehlie.

Pogum, integriteta in osredotočenost na rezultate so ustanovitelja blagovne znamke Bjørna Daehlieja naredili enega najuspešnejših zimskih olimpijcev vseh časov. Prav ta strast jim omogoča, da opremljajo novo generacijo zmagovalnih športnikov.


DAEHLIE je blagovna znamka, namenjena ljudem, ki čutijo strast do teka na smučeh. Ne glede na to, ali je vaš cilj vrhunski trening, rekreativni tek ali pa samo tekanje po belih stezah s svojimi otroci. Imajo najboljše izdelke na svetu, razvite za smučarske tekače, ki izvajajo različne oblike vadbe – vse leto. Oblačila imajo edinstveno prileganje in kakovost.


Spletna trgovina