Vrhunske, prestižne blagovne znamke! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

KARI TRAA

KARI TRAA, najhitreje rastoča ženska športna blagovna znamka v Evropi, navdihuje ženske k bolj zdravemu in srečnejšemu načinu življenja. Ustanoviteljica Kari Traa je trikratna olimpijska prvakinja v smučanju prostega sloga. Karina zgodba se začenja v Vossu, majhnem norveškem mestecu, ujetemu med fjordi in gorami, kjer je živela v otroštvu.

Norveška bojevitost ji ni dala samo talenta za šport, ampak tudi občutek in strast za dizajn ter ustvarjanje. Tudi na vrhunci njene smučarske kariere, je Kari nekako našla načine za izražanje svojo ustvarjalnosti. Med treningi in tekmovanji je pletla zimske kape za prijatelje in oblikovala lastno smučarsko opremo. Dizajni so postali zelo priljubljeni med smučarskimi kolegi in blagovna znamka KARI TRAA se je rodila.

Tudi danes so otroški spomini na Norveško, njeno tradicijo in tipično naravo vir navdiha za njene dizajne. Športna oblačila so zasnovana tako, da se popolnoma prilagajajo ženski postavi, hkrati pa se postavijo po robu vsem zahtevam športnih aktivnosti.

Spletna trgovina