Vrhunske, prestižne blagovne znamke! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Helly Tech - Helly Hansen

HELLY TECH®

KAJ JE HELLY TECH®?

Helly Tech® je vodotesna in predušna plast med vami in vremenskimi razmerami. Njena edinstvena membrana bo zadržala molekule vode zunaj, medtem ko bo dovolila znojnim hlapom, da uidejo ven – vaše telo bo ostalo suho ves dan.

NAŠ HELLY TECH® SISTEM

HELLY TECH® je čvrsta, na vremenske vplive odporna zunanja plast oblačil, posebej oblikovana za najtežje vremenske razmere.

Je kombinacija tkanine, ki je na zunanjosti obdelana s tehnologijo DWR*, visoko predušne in vodotesne membrane ter pogosto še zaščiteno z visoko predušno notranjo tkanino, mrežico ali klasično podlogo.

*(DWR-Durable Water Repellency - trajna vodoodbojnost, ko se kapljice ne vpijejo v tkanino, temveč zdrsnejo po njej.)

HELLY TECH® JE VODOTESEN

Robustna zunanja membrana zadrži vodo zunaj in ohranja telo suho tudi v najbolj ekstremnih razmerah.

HELLY TECH® JE ODPOREN NA VETER

Zunanji sloj vas ščiti pred močnim vetrom in vdorom mrzlega zraka.

HELLY TECH® JE PREDUŠEN

Edinstven material dovoljuje izhod znojnim hlapom in tako ohranja telo suho in udobno.

KAJ PRAVIJO NAŠI POKLICNI UPORABNIKI?

Ko sem tam zunaj na gori, ne bi mogel živeti brez vodotesnega in predušnega Helly Tech® materiala. Potrebujem zaščito, ki me varuje pred vremenskimi vplivi in me ohranja suhega, hkrati pa material, ki diha, zato da se ne pregrejem.Adrian Milan, poklicni smučar prostega sloga

3 STOPNJE UČINKOVITOSTI

  • PROFESSIONAL

    Ekstremno vodotesna in predušna material in konstrukcija. Za visoko aerobne, ekstermno mokre in nenavadno dolgotrajne aktivnosti v ekstremno neprijaznih razmerah.

  • PERFORMANCE

    Visoko vodotesna in izjemno predušna športna oblačila za širok nabor izredno intenzivnih aktivnosti na prostem v zelo spremenljivih in nepredvidljivih vremenskih pogojih.

  • PROTECTION

    Vodotesna, neprepišna in predušna material in izdelava za vse situacije in vremenske pogoje, kjer je potrebna zaščita pred vremenom.

ODKRIJ HELLY TECH®

Spletna trgovina

VEČ O HELLY HANSEN