Vrhunske, prestižne blagovne znamke! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

H2Flow - Helly Hansen

TOPLEJE. HLADNEJE. BOLJ SUHO.

KAJ JE H2FLOW™?

Revolucionarna patentirana tehnologija, ki daje uporabniku neposredni nadzor nad uravnavanjem telesne temperature. H2Flow™ temelji na sistemu izolacije in ventilacije, ki uporablja zrak za zagotavljanje toplote in ventilacijo za ohlajanje telesa, kadar je to potrebno.

KAKO DELUJE H2FLOW™?

S H2Flow®™ lahko sami uravnavate telesno toploto. H2Flow tehnologija izolira na principu zračnih žepov oz. lukenj, ki skladiščijo topel zrak od telesa, hkrati pa dovoljuje, da uravnavamo pretok zraka s pomočjo zadrg, s katerimi dovolimo hladnemu zraku vstop in toplemu zraku izstop iz oblačila.

H2FLOW™ JE TOPLEJŠI

ZRAČNI ŽEPKI Zračni žepi ali luknje skladiščijo topel zrak, ki ga vaše telo segreje.

H2FLOW™ JE HLADNEJŠI

ZADRGE ZA PREZRAČEVANJE Če vam postane prevroče, enostavno odprite zadrge za prezračevanje, da se topel zrak sprosti in s tem omogočite hladnemu zraku vstop v oblačilo.

H2FLOW™ JE BOLJ SUH

ZAŠČITNA ZUNANJA PLAST Vse H2Flow™ jakne imajo zato visoko razmerje med toploto in težo. Če merimo jakne z enako težo in izolacijo, vas Helly Hansen jakne s H2Flow™ tehnologijo ohladijo 20% hitreje kot konkurenčne jakne brez te tehnologije.

KAJ PRAVIJO NAŠI POKLICNI UPORABNIKI?

H2Flow tehnologija je nekaj, kar mi odlično odgovarja. Prezračevalni sistem deluje tako dobro, da mi dovoljuje, da si sam uravnavam temperaturo telesa in sem tako v smučanju še bolj učinkovit.Lorenzo Alesi, smučar prostega sloga

ODKRIJ H2FLOW™

Spletna trgovina

VEČ O HELLY HANSEN