Nova kolekcija jesen/zima 2022! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Skagen kolekcija

Inspiracija za Skagen kolekcijo - SKAGEN REGATA

Skagen kolekcija

To pomlad se je več kot 2.000 jadralcev, ljubiteljev in profesionalcev, podalo na Helly Hansen Skagen regato od Norveške, Švedske do mesta Skagen na Danskem. V tridnevni regati so se tekmovalci soočili z nepredvidljivimi razmerami - od snega, razburkanega morja do toploh pomladnih temperatur. Velik del regate poteka na odprtem morju, vendar nikoli daleč stran od obale. Zato je za jadralce še toliko bolj pomembno, da imajo na sebi dobro opremo.

Skagen kolekcija

Blagovna znamka Helly Hansen je že od nekdaj tesno povezana s Skagen regato. Kot dolgoletni partner organizatorja Bærum Seilforening-a, so za njihove potrebe razvili kolekcijo, ki odgovarja vsem njihovim željam - SKAGEN KOLEKCIJO.

Skagen kolekcija

HELLY HANSEN SKAGEN KOLEKCIJA

Skagen kolekcijo sestavljajo jadralni jopiči, polo majice ter čevlji (za moške in ženske). Vsa oblačila in obutev v tej kolekciji so zasnovana tako, da vas ščitijo, hkrati pa so udobna ter lahkotna za nošenje. In seveda, izgledajo izvrstno!

Skagen kolekcija

Osrednji izdelek Skagen kolekcije je SKAGEN OFFSHORE JOPIČ. Primeren je tako za jadranje na odprtem morju kot priobalno jadranje. Ima popolno rešitev za tiste, ki potrebujejo maksimalno zaščito pred vetrom in valovi. Z zaščitno, lahko Helly Tech konstrukcijo, nudi dvakrat večjo vodonepropustnost od HT® Protection in je 25% bolj predušen.

Skagen kolekcija

Nakupuj zdaj!

Skagen kolekcija je naša top izbira za vse jadralce!