Vrhunske, prestižne blagovne znamke! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

HH URADNI SPONZOR KITZBÜHELA!

HELLY HANSEN - Uradni sponzor Kitzbühela!

Po dolgoletnem uspešnem sodelovanju z nekaterimi najboljšimi ekipami, ki tekmujejo v svetovnem pokalu alpskega smučanja (npr. Kanada, Švedska in Finska), Helly Hansen s ponosom sporoča partnerstvo s Kitbühel Ski klubom in tržnim partnerjem Weirather-Wenzel & Partner kot uradni opremljevalec z oblačili legendarnih tekmovanj na gori Hahnenkamm, eni izmed najnevarnejših smučarskih stez na svetu.

LEGENDARNA HAHNENKAMM TEKMOVANJA

Enkrat na leto postane Kitzbühel, ki velja za eno izmed najbolj znanih zimskih športnih letovišč v Evropi, središče smučarskega sveta. Vrhunec v mednarodnem krogu svetovnega pokala, Hahnenkamm tekmovanja, od leta 1931 gostil Kitzbühel Ski Club.

LEGENDARNI STREIF

Legendarna proga, imenovana Streif, je sestavljena iz treh delov (s štartno strmino in znamenitim skokom Mišnico (Mausfalle), nadaljuje se v Steilhang, kjer se morajo tekmovalci znajti v zavojih ki presežejo 90 stopinj, sledi položnejši del Alte-schneise, tekma pa se prelomi na pobočju od Hauseberga do zadnjega skoka tik pred ciljem (Zielschussa), kjer tekmovalci dosegajo največje hitrosti.

Vsak del od smukača zahteva drugačno znanje in veščine. Smuk v Kitzbühlu velja za najzahtevnejšo smukaško preizkušnjo na urniku svetovnega pokala. Kot tak je najbolj priljubljen med tekmovalci, od katerih pa zahteva neverjetne fizične in psihične napore.
Vsako leto si na tisoče obiskovalcev ogleda tekmovanje. Lansko leto je prizorišče štelo več kot 85.000 gledalcev, več kot 300 milijonov ljubiteljev smučanja iz Evrope pa je na televiziji spremljalo alpsko smučanje. Leta 2019 bo Kitzbühlu potekal od 21. do 27. januarja.

TRDO DELO V OZADJU HAHNENKAMM TEKMOVANJ

Helly Hansen bo uradni opremljevalec z oblačili in sponzor v Hahnenkammu od leta 2019 do 2022. Helly Hansen bo zagotavljal visoko kakovostno in funkcionalno opremo izvršnemu odboru, od leta 2020 pa bodo opremili celoten organizacijski odbor Kitzbühel Ski kluba. Zagotovili bodo opremo tudi za skrbnike prog, ki delujejo v najtežjih vremenskih pogojih na gori. In nenazadnje, Weirather-Wenzel & Partner, partner za trženje, bo prav tako oblečen v Helly Hansen oblačila. Kot pojasnjuje Michael Huber, vodja organizacijskega odbora, je vreme lahko zelo nevaren in zahrbten dejavnik za celotno ekipo, ki dela na dogodku, zato mora biti oprema res najboljša. Ravno zato je Helly Hansen prava izbira za njih. "Navdušeni smo, da smo lahko uradni sponzor Kitzbühela, enega najpomembnejših svetovnih dogodkov v alpskem smučanja. To partnerstvo poudarja naš položaj v smučarski industriji. Naši znamki zaupa več kot 60.000 profesionalcev po vsem svetu in veselimo se, da bomo lahko z našimi tehničnimi oblačili zagotovili najboljšo podporo na tekmovanjih Hahnenkamm", je povedal Michael Uhl, direktor globalnega marketinga Helly Hansen.