Vrhunske, prestižne blagovne znamke! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

LIFE POCKET+™ - Žep, ki ohranja baterijo pri življenjuLIFE POCKET™:

Žep, ki znatno podaljša »življenje« bateriji tvojega telefona pri nizkih temperaturah.


Life Pocket™ je žep, ki je oblikovan zato, da zaščiti življenjsko dobo baterije vaše osebne elektronske naprave. Znanstveno preizkušeno in dokazano podaljša življenje baterije telefona ali mikrokamere pri nizkih temperaturah. Zaradi materialov, ki zadržijo temperaturo in inovativne konstrukcije, žep Life Pocket™ ostane 2x toplejši od navadnega žepa.

NE POZABITE VAŠEGA TELEFONA


Ne glede na to ali čakate na sedežnico ali ste zaključili s smučanjem, telefon morate imeti pri sebi. Večina smučarjev želi med smuko narediti dober "selfie", preveriti vremensko napoved ali koga poklicati. Lahko pa je tudi "življenjska linija" med vami in reševalci na smučišču. Prazna baterija na telefonu je lahko več kot samo majhna nevšečnost v teh razmerah.

Hladno vreme ima ohlajevalni učinek na baterije kot tudi na občutljivo mehaniko v pametnih telefonih. Obstaja velika možnost, da vam telefon ne bo zdržal cel dan v hribih. Žalostna je misel, da Instangram morda ne bo ugledal pogledov, ki jih boš videl ti, kajne...:)?

Da bi se izognil tem težavam, je Helly Hansen razvil Life Pocket™. Ugotovili so, da lahko toplejši žep pripomore k temu, da baterija od telefona zdrži dlje.


Te zanima kateri artikli imajo Life Pocket™? Klikni TUKAJ.