Vrhunske, prestižne blagovne znamke! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

SOLEN: športna oblačila z UPF 50+ zaščito

SOLEN KOLEKCIJA

Sončni žarki vam dajo veliko pozitivne energije, vendar tudi ko sije sonce, je zaščita pred vremenskimi vplivi zelo pomembna. Ultravijolično sevanje ima lahko zelo neprijetne učinke na vaše telo. Sončna krema vam nudi zaščito, vendar jo je potrebno pogosto nanašati. Če se ukvarjate s športom, je občutek sončne kreme na telesu lahko moteč in neprijeten.  Da bi olajšali življenje vsem, ki poleti veliko časa preživijo na prostem, je Helly Hansen ustvaril Solen - kolekcijo oblačil, zaščitenih pred soncem, ki zmanjšujejo negativne učinke UV-žarkov.

Zahvaljujoč edinstveni kombinaciji tehnologije in materialov vam predstavljamo kolekcijo aktivnih oblačil, ki zagotavljajo celodnevno udobje in naravno dolgo obstoječo zaščito pred soncem in to kar s faktorjem UPF 50+, brez da bi pri tem uporabili škodljive kemične obdelave med proizvodnjo in nego. S tem, ko nosite zaščitena oblačila in zmanjšate potrebo po uporabi sončne kreme, pomagate zaščititi tudi oceane, saj lahko nekatere kemikalije v sončni kremi škodujejo koralam in morskemu svetu.ZAŠČITA PRED SONCEM S POMOČJO KAVE

Solen kolekcija je narejena iz najučinkovitejše, visokozmogljive Helly Hansen aktivne tkanine LIFA® Active, v kombinaciji s S.Café® tehnologijo.
S.Café® tehnologija je skrivnost, ki se skriva za 50+ UPF zaščito pred soncem. S postopkom nizke temperature, visokega tlaka in varčevanja z energijo se med ustvarjanjem vlaken vlije reciklirana kavna osnova, da se poveča zaščita UPF do 50+ UPF, ki se nikoli ne izpere. To pomeni, da vas Solen oblačila ščitijo s faktorjem 50+ ne glede na to, ali je oblačilo suho ali mokro.

Mikro pore na kavni osnovi S.Café® absorbirajo vonjave in ohranjajo vrednost UPF enako visoko, ne glede na to, ali so mokre in suhe. Omogočajo tudi do 200% hitrejši čas sušenja v primerjavi z bombažem. Tehnologija S.Café® poleg naravnega nadzora vonja in hitrega časa sušenja odpravlja potrebo po kakršnih koli kemičnih obdelavah, ki lahko negativno vplivajo na okolje.


Zahvaljujoč lahki in hidrofobni tkanini LIFA® Active, kolekcija Solen ponuja odlično uravnavanje vlage in zračnost. Poleg zaščite pred soncem je zasnovana tako, da se v tistih vročih poletnih dneh počutite suhe. Kolekcija je primerna za vse dejavnosti, ki so izpostavljene soncu (jadranje, pomladno smučanje, pohodništvo in podobno).

Kot pravi Joren Davis, produktni vodja šprtnega perila Helly Hansen: "navdih za novo Solen kolekcijo izhaja iz strani naših strokovnjakov kot tudi potrošnikov, ki nešteto ur preživijo na soncu. Razumejo škodljive dolgoročne učinke izpostavljenosti soncu. S ponudbo izdelka, ki je vedno 50+ UPF, bodisi suhega ali mokrega, jim lahko zagotovimo zaščito, ne glede na vreme ali dejavnost."

Nakupuj zdaj!