Vrhunske, prestižne blagovne znamke! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

ODIN 9 WORLDS 2.0 - NASLEDNJA STOPNJA OUTDOOR ZAŠČITE

IZBOLJŠAN FIT IN FUNKCIONALNOST

Ko je blagovna znamka Helly Hansen leta 2017 predstavila prvo serijo jakne Odin 9 Worlds, je v priznani reviji Outside Magazine’s Buyer’s Guide osvojila nagrado Gear of the Year v kategoriji pohodnih jaken. Hitro je postala priljubljena med ljubitelji narave in jakna, na katero so se zanesli alpinisti, ki se soočajo z grobim terenom v nepredvidljivih vremenskih razmerah. Potem pa je prišel čas za naslednjo stopnjo. Nagrajena in vedno bolj priljubljena jakna iz 3L materiala se vrača v čistejši in lažji različici - Odin 9 Worlds 2.0. Ta visoko zmogljiva in vzdržljiva jakna iz 3L materiala vas bo ohranjala zaščitene in udobne v vseh vremenskih razmerah. Popolnoma vodoodporna, neprepustna za veter in zračna, ima hardshell fit, ki zagotavlja največjo zaščito, hkrati pa nudi prostor za nošenje več plasti ob hladnejših dnevih, kar jo naredi kot nalašč za uporabo v skozi celo leto.

"Želeli smo ustvariti najboljšo pohodno jakno, pri kateri ni potrebno sprejemati kompromisov med oblikovanjem in funkcionalnostjo. Vsaka malenkost, od ojačevalnih plasti do oblike zadrge, je zasnovana za optimalno funkcionalnost in zaščito v najtežjih razmerah," pravi produktna vodja pri Helly Hansen, Sarah Randall.

Ta natančna pozornost do oblikovanja se kaže v vsakem detajlu jakne Odin 9 Worlds 2.0. Jakna ima fit, ki je združljiv s pasom in nahrbtnikom ter je opremljena z izboljšanimi 2-smernimi zadrgami, ki imajo dvojno namembnost: so žepi ter hkrati omogočajo dodatno prezračevanje. Te zadrge se odpirajo od zgoraj in spodaj za optimalno prilagodljivost dostopa.

ODIN 9 WORLDS

Jakna Odin 9 Worlds je poimenovana po nordijskem bogu Odinu, ki se je podal skozi devet svetov Yggdrasila v iskanju modrosti. Odin je bil znan po tem, da je dolgo potoval čez 9 svetov. Zato so pri Helly Hansen oblikovali jakno, ki se ujema z njenim imenom in zagotavlja odlično zaščito pred nenadnimi vremenskimi spremembami in med dolgimi ekspedicijami. Kot Odin, je Helly Hansen v nenehnem iskanju inovacij in izboljšav, vendar pa je pot usmerjena k ustvarjanju popolne opreme za strokovnjake. Po letih nenehnega izboljševanja serije Odin, so ponosno predstavili jakno Odin 9 Worlds 2.0, posodobljeno z novimi funkcijami, kot je dodan prsni žep (z 11-stopinjskim kotom), izboljšanim CF zadrževalnikom, žičnato obrobo kapuce in notranjo nastavljivo vrvico.

KLJUČNE LASTNOSTI 

• Vodoodporen in predušen, zračen material
• Helly Tech® Professional 3L tkanina
• 20.000gm WP in 15.000 gm 
• DWR C6 + hidrofilna laminacija
• Hard-shell 

ODIN KOLEKCIJA