Vrhunske, prestižne blagovne znamke! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

NEWPORT COASTAL: ko se združi retro z inovativnimi tehnologijami


Nova, NEWPORT COASTAL JACKET je jadralna jakna, ki združuje HH vrhunsko zaščitno tehnologijo ter kultni dizajn jadralskih jopičev iz devetdesetih let. Ime jakne je sinonim za mesto Newport, Rhode Island. To mesto bo gostilo 4. postanek The Ocean Race 2023 regate.

VODOODPORNO. ZRAČNO. ZAGOTOVLENO.

Izdelana z 2-slojnim sistemom HELLY TECH® PERFORMANCE, je popolnoma vodo odporna, odporna na veter in zračna. Razvili so jo s pomočjo profesionalnih jadralcev in ima vse podrobnosti, ki omogočajo največje udobje na palubi. Newport jakna je narejena iz več kot 50% recikliranega poliestra – zmaga za vas in naravo.

IZ MATERIALOV, RECIKLIRANIH IZ OCEANA

Jakna vsebuje vsaj 50% recikliranega materiala, vključno s trdim in vzdržljivim materialom, recikliranim iz oceanov. Material izvira iz opuščenih, izgubljenih ali zavrženih ribiških boj, ki bi sicer ostale kot odpadek v oceanu. Material, recikliran iz oceanov, je ponovno predelan v največjo količino in najvišjo kakovost vzdržljivega najlona.

POPOLNO OPREMLJENA ZA JADRALNE DNI

Jakna ima številne dodatne funkcije, kot so visok ovratnik za zaščito pred vremenskimi vplivi, SOLAS-svetlobne odsevnike za boljšo vidnost in varnost, artikulirane rokave za optimalno gibljivost, nastavljivo in zložljivo Hi-Vis kapuco, šest žepov za opremo ter nastavljiv rob in manšete.

"Ko nadaljujemo z razvojem naše kolekcije jadralnih oblačil, iščemo inovativne rešitve za zagotavljanje bolj odgovorne opreme, ki ne išče kompromisov pri funkcijah in zmogljivostih. Nova Newport Coastal jakna prav to omogoča - narejena je odgovorno, je popolno opremljena jadralna jakna s klasičnim videzom, ki ponuja najvišjo raven zaščite tako za profesionalce kot za navdušence jadranja." — Øyvind Vedvik, HH kategorni vodja za Sailing kolekcijo

SPLETNA TRGOVINA