Vrhunske, prestižne blagovne znamke! Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

NYYC AMERICAN MAGIC


Nov izziv, nova kampanja, nova oprema - blagovna znamka Helly Hansen ne bi mogla biti bolj navdušena, da je del ekipe American Magic. Na osnovi izkušenj prejšnje kampanje, sta Helly Hansen in New York Yacht Club American Magic ponovno združila moči, tokrat odločena, da osvojita 37. America's Cup in najbolj zaželeno nagrado jadranja. Čas je, da prinesejo pokal nazaj domov!

AC37 NYYC AMERICAN MAGIC KOLEKCIJA

Partnerstvo združuje vrhunske športnike, trenerje, oblikovalce, raziskave in razvoj, inženirje ter podporne ekipe, kar prinaša kolekcijo, ki prelamlja meje inovacij in tehnologije. Za začetek Helly Hansen predstavlja zbirko artiklov AC37 NYYC American Magic, ki vključuje jakne, puloverje, kapuce, majice in dodatke.

   

AMERICAN MAGIC KOLEKCIJA

EKIPA NYYC AMERICAN MAGIC

New York Yacht Club, eden najprestižnejših klubov na svetu, je pokal America's Cup držal 132 let. Od takrat je pokal osvojilo le nekaj ekip iz Združenih držav Amerike, Švice in Nove Zelandije. Ime American Magic je poklon zgodovini America's Cup New York Yacht kluba in tako združuje imena čolna, po katerem je poimenovan pokal (America) in prvega čolna, ki ga je branil (Magic).
Helly Hansen in New York Yacht Club American Magic delita napredno razmišljanje in zavezanost inovacijam in s pomočjo najsodobnejše tehnologije in visokih sodelovanj z veliko hitrostjo, obe organizaciji še naprej zagotavljata najvišje zmogljivosti na svojih področjih.

37. PRVENSTVO AMERICA'S CUP

Leta 1851 je najstarejši pokal v športnem svetu prvič osvojila ekipa America iz New York Yacht Club-a. Po originalni dirki je New York Yacht Club pokal branil s čolnom Magic leta 1870 in nato osvojil naslednjih 23 izdaj pokala, preden je leta 1983 izgubil proti Australia II.
37. tekmovanje America's Cup bo letos v Barceloni, z začetkom v avgustu in bo trajalo nekje do sredine oktobra.

Plovila v tekmovanju America's Cup vedno predstavljajo najbolj tehnično napredno tehnologijo v športu jadranja. Letošnje 37. tekmovanje ustreza tej tradiciji, morda bolj kot kdaj koli prej, s čolni na foilih, ki dosegajo hitrosti nad 50 vozli (92,6 km/h). To postavlja ogromne zahteve za njihove posadke. Lahko bi rekli, da je evolucija tega tekmovanja prav tako vodila v preoblikovanje jadralcev - da so postali nova vrsta, del stroja, del znanstvenika, ki delujejo na robu mogočega.

KJE LAHKO SLEDIŠ EKIPI NEW YORK YACHT CLUB AMERICAN MAGIC?
AMERICANMAGIC.AMERICASCUP.COM